teraz w czym jest problem, w manualu nie bardzo jest to opisane i nie bardzo wiem czy dobrze podłączyłem wszystko wiec po kolei.
1.kranik paliwo gaźnik prościzna
2.kranik podciśnienie ? czwarty przewód z kranika to podciśnienie i powinno być podłączone tak gdzie podłącza się wakuometr do synchronizacji na drugim dzyndzelku

3.przewód z filterkiem od płynu chłodzącego choć w tej sytuacji raczej podgrzewajacego paliwo podłączamy pod spodem do plastikowego dzyndzelka dalej jest kawałek przewodu i plastikowy dzyndzelk do którego podłączamy przewód od chłodnicy ?
4.teraz czy dwa przewody od góry które łącza się w jeden to są odpowietrzniki czy gdzieś trzeba podłączyć ?
Przepraszam wszystkich za tak banalne pytanie ale wole się upewnić żeby nie spartolić.
Jeśli się zgadza to zrobię foto poradnik do działu zrób to sam w ramach podziękowania za odpowiedz.

-- 08 Lut 2015, 11:51 --
Witam wszystkich gaźniki podlaczone. Ale teraz mam inne pytanie:
1. Co się reguluje w gaznikach, z tego co wiem to
- poziom paliwa w komorach plywakowych
- skład mieszanki
- synchronizacje przepustnic
- jest cos jeszcze. Cos pominąłem?
2. Na chwilę obecną moto odpala tylko mam jakieś dziwne strzelanie z tlumika nie za głośne ale słychać i nie sa równomierne co moze byc źle?
3. Po dodaniu troszke gazu moto szaleje lataja obroty i po kilku chwilach od zamkniecia przepustnic wraca do wolbych obrotów ale nie odrazu tak jak powinien