jakie klocki hamulcowe?
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto, Kanc1erz
Re: jakie klocki hamulcowe?
dzieki wielkie za odpowiedz chyba jednak sam sie za to nie bede bral ....

-
- Motocyklista
- Imię: Łukasz
- Miejscowość: Kielce
- Garnek: NAXA FOB
a ja bym się nie chrzanił i założył. ER-5 nie lata wyżej 200 i nie robisz non stop heblowania przodem na torze
(chyba nie
)
więc jak masz darmowe klocki to zarzuć je. Roboty mało, zrób to nawet sam, ale spokojnie i bez pospiechu. Każdy średnio ogarnięty facet z kilkoma kluczami w garażu może zmienić klocki w domu
tylko mało pośpiechu, dużo oglądania elementów i logicznego myślenia...

więc jak masz darmowe klocki to zarzuć je. Roboty mało, zrób to nawet sam, ale spokojnie i bez pospiechu. Każdy średnio ogarnięty facet z kilkoma kluczami w garażu może zmienić klocki w domu

jest: er-5, zr-7, dt-125 (2T), chinol 50
było: gs-500, diversion 600, en-500
było: gs-500, diversion 600, en-500
-
- Motocyklista
- Imię: Piotr
- Miejscowość: Ciechanów/Wrocław
- Plecak: Ania
- Garnek: LS2
- Motocykl: BMW R 1100 RT
Ja zakładałem NHC. Hamowanie bez zarzutów. Nie wiem jak szybko się zużywają, bo poprzednio miałem EBC, ale czytałem na innych forach, że ogólnie dają radę.
a co myślicie o Lucas'ie (TRW) do er5?
Bo jak tak oglądałem przed chwilą to cenowo najtańsze znalazłem ferodo potem lucas a sds o wiele droższe. Ale jak to się teraz ma do jakości?
Bo jak tak oglądałem przed chwilą to cenowo najtańsze znalazłem ferodo potem lucas a sds o wiele droższe. Ale jak to się teraz ma do jakości?
-
- Klubowicz
- Imię: Michał
- Miejscowość: Ornontowice k/Gliwic
- Garnek: Scorpion EXO-1200
- Numer GG: 8278420
- Motocykl: SV-650SF
Złota łopata dla mnie, a co tam 
Mam pytanie: Jak długo wytrzymują Wam klocki, np. wielokrotnie wspominane EBC w wersji HH?

Mam pytanie: Jak długo wytrzymują Wam klocki, np. wielokrotnie wspominane EBC w wersji HH?
ER-5 1998r. Od 07.04.2014r.
SV650S 2007r. Od 29.04.2018r.
Chętnie pomogę również w zakresie projektowania elektroniki oraz szeroko rozumianej informatyki i komputerów.
SV650S 2007r. Od 29.04.2018r.
Chętnie pomogę również w zakresie projektowania elektroniki oraz szeroko rozumianej informatyki i komputerów.