On tam coś ściemnia Pokazuje początek pracy, a na koniec pisze że zrobił bak z jednym szwem (seam), wydaje mi się że chodzi właśnie o łączenie. Choć mi też nie chce się wierzyć że nie idzie z jednego kawałka zrobić, co prawda swój motocykl w końcu dałem do malowania zamiast oklejać, ale to nie dlatego że wydało mi się to za trudne .
@Lish - nie chcesz w fazerze baku okleić, to byśmy się przekonali czy się nie da
Chciałabym okleić bak carbonem, ale nie cały bak. Jedynie tą część gdzie kolana dotykają baku i gdzie styka się bak z kanapą.
Myślicie, że to się utrzyma? Znaczy czy nie będzie się odklejać.
Życie masz tylko jedno, więc korzystaj z niego na całego :D
Ale właśnie o to chodzi, że ja nie chcę całego baku oklejać. I nie chcę tego robić dla wyglądu, ale po to by mi się bak nie rysował
Nie zostałam zrozumiama, idę sobie
Życie masz tylko jedno, więc korzystaj z niego na całego :D
miejsce zetknięcia baku z kanapą to można zabezpieczyć "czymkolwiek" i moim zdaniem będzie się trzymać - szczególnie, że to kanapa dociska do baku i zabezpieczenie wcale nie musi być widoczne
jeżeli chodzi o miejsce z kolanami to też nie powinno być problemu - sam oczywiście, dziewczęcych kolan bym tak łatwo nie puścił więc pewnie i folia będzie się trzymał
Chciałbym się wysypiać na tyle, by rano czuć, że się budzę a nie zmartwychwstaję.