Majówka w Bieszczadach
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto
-
- Motocyklista
- Imię: Piotr
- Miejscowość: Ciechanów/Wrocław
- Plecak: Ania
- Garnek: LS2
- Motocykl: BMW R 1100 RT
Majówka w Bieszczadach
Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi polecić jakieś kwatery w Bieszczadach? Najlepiej, żeby był kawałek zadaszenia, chodzi o to, żeby motocykl był bezpieczny Może macie jakieś swoje sprawdzone i niezbyt drogie miejsca?
- wwitek123
- Klubowicz
- Imię: Wojtek
- Miejscowość: Kraśnik
- Plecak: Nie potrzebuje obciążenia
- Garnek: Nolan N86 N-COM
- Numer GG: 8024325
- Motocykl: Yamaha TDM 900 '02
- Kontakt:
Re: Majówka w Bieszczadach
Polecam w miejscowści Procisne. Domek na wzgórzu w stylu górlaskim, tuż przed takim mostem jak się jedzie od strony Lutowisk Gościu ma również konie. Widać go z daleka i jest naprawdę super miejscówa na foto widać co nie co
Miej wyjebane, a będzie Ci dane.
-
- Motocyklista
- Imię: Piotr
- Miejscowość: Ciechanów/Wrocław
- Plecak: Ania
- Garnek: LS2
- Motocykl: BMW R 1100 RT
Troszeczkę odświeżę temat. Majówka była jednak na Mazurach, ale teraz kilka dni zamierzam spędzić w Bieszczadach. Konkretnie w miejscowości Berezka, zaraz przy Małej Pętli Bieszczadzkiej. Jako, że nie jeżdżę w tamte okolice chciałem się poradzić innych, którą drogę wybrać. Czy jechać normalnie 7 potem dalej przez Rzeszów, czy może nadrobić 30 km i z Warszawy na Lublin, potem przez Przemyśl i od drugiej strony zalecieć?
- wwitek123
- Klubowicz
- Imię: Wojtek
- Miejscowość: Kraśnik
- Plecak: Nie potrzebuje obciążenia
- Garnek: Nolan N86 N-COM
- Numer GG: 8024325
- Motocykl: Yamaha TDM 900 '02
- Kontakt:
Jedź Lublin- Frampol-Biłgoraj-Sieniawa-Przemyśl-Sanok ( w Załużu skręcasz na Lesko). Droga jest malownicza i jest bardzo dużo serpentyn po drodze
Miej wyjebane, a będzie Ci dane.
-
- Oldmotocyklista
- Imię: Krzysztof
- Miejscowość: krk
A ja w tym roku już chyba nie. Ale zrobię Bieszczady inaczej jak zawsze. Z Wa-wy do Tylawy , jednym strzałem. Tam camping w lewo na Jaśliska. Potem Komańcza, Cisna - itd,itp. Improwizacja.
- apogee
- Klubowicz
- Imię: Mariusz
- Miejscowość: GRYFINO
- Plecak: Asia
- Motocykl: XL 600 V
Helo Krzysztof.
Jestem świeżo po Bieszczadach. Jeszcze nawet nie ochłonąłem. Jak będziesz tam jechał to możesz śmiało bez rezerwacji. Jeżeli nie trafisz np. na długi weekend z jakimś świętem to gwarantuję Ci, że spanie znajdziesz w kilka minut. Co drugi dom to "noclegi". My tak pojechaliśmy i nie było problemu. Jeżeli nie szukasz super wygód to polecam noclegi u OSY w Cisnej. Świetne miejsce wypadowe . Nocowaliśmy tam. Czysto, sucho, ciepło, mały salonik, aneks kuchenny, toaleta, prysznic no i do SIEKIEREZADY blisko. A moto możesz postawić przed domkiem pod oknem. Jakiś harleyowiec w Wetlinie polecił mi noclegi w Bereżnicy Wyżnej (60783237dziewięć). Nie byłem tam i nie widziałem. Ale on tam jeździ od lat i mówi, że jest tanio i wygodnie. Ponoć to jakaś stajnia motocyklowa. A od biedy zostaje Ci camping nad Soliną w Polańczyku. Tylko, że pod namiot. Można tam zjeść, napić się .
A zresztą po co tam spać jak można jeździć.
pozdrawiam
maniek
Jestem świeżo po Bieszczadach. Jeszcze nawet nie ochłonąłem. Jak będziesz tam jechał to możesz śmiało bez rezerwacji. Jeżeli nie trafisz np. na długi weekend z jakimś świętem to gwarantuję Ci, że spanie znajdziesz w kilka minut. Co drugi dom to "noclegi". My tak pojechaliśmy i nie było problemu. Jeżeli nie szukasz super wygód to polecam noclegi u OSY w Cisnej. Świetne miejsce wypadowe . Nocowaliśmy tam. Czysto, sucho, ciepło, mały salonik, aneks kuchenny, toaleta, prysznic no i do SIEKIEREZADY blisko. A moto możesz postawić przed domkiem pod oknem. Jakiś harleyowiec w Wetlinie polecił mi noclegi w Bereżnicy Wyżnej (60783237dziewięć). Nie byłem tam i nie widziałem. Ale on tam jeździ od lat i mówi, że jest tanio i wygodnie. Ponoć to jakaś stajnia motocyklowa. A od biedy zostaje Ci camping nad Soliną w Polańczyku. Tylko, że pod namiot. Można tam zjeść, napić się .
A zresztą po co tam spać jak można jeździć.
pozdrawiam
maniek
- Kosciej103
- Klubowicz
- Imię: Przemek
- Miejscowość: Choroszcz
- Numer GG: 9839060
Utkwiło mi w pamięci w Sikierezadzie to, że wino z nalewaka sprzedawali w pokalach od piwa i w cenie przystępnej .
- apogee
- Klubowicz
- Imię: Mariusz
- Miejscowość: GRYFINO
- Plecak: Asia
- Motocykl: XL 600 V
Wina nie próbowałem ale za to ichnie piwo SIEKIEREZADA jest świetne. Troche drogo bo 7 zeta. Ale być tam i nie spróbować to grzech. Polecam.