Pytania wszelkie
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto, Kanc1erz
Pytania wszelkie
Witam,
Pomyślałem o założeniu takiego tematu. Kiedy jeździłem na skuterze to na forum użytkowników mojej maszynki był taki temat żeby nie zakładać nowych o pierdółki różne. Mam nadzieję że Admin nie będzie miał nic przeciwko.
Więc zapraszam do zadawania pytań drobnych i krótkich;)
Pomyślałem o założeniu takiego tematu. Kiedy jeździłem na skuterze to na forum użytkowników mojej maszynki był taki temat żeby nie zakładać nowych o pierdółki różne. Mam nadzieję że Admin nie będzie miał nic przeciwko.
Więc zapraszam do zadawania pytań drobnych i krótkich;)
- maciejecha
- Podawacz śrubek
- Miejscowość: Poznań
Re: Pytania wszelkie
czy to prawda że jeśli kobza stoi na kołach cała zime w garazu nieruszana to mogą sie one coś tam odkształcić albo coś z gumą stac?
-
- Motocyklista
- Imię: Bartek
- Miejscowość: Zambrów
- Plecak: żona -Ania
- Numer GG: 3575206
opona moze się odkształcić dlatego ja co jakiś czas chodze do grażu i przetaczam przednie koło
Żyj i daj żyć!
Słuchajcie a co myślicie o zamontowaniu w Kawie żarówki typu blue light czy coś w ten deseń? Da w ogóle rade założyć i da to efekt?
- OloK
- Motocyklista
- Imię: Aleksander
- Miejscowość: Złotoryja
- Plecak: Brak :)
- Garnek: AGV K-3
- Numer GG: 7525884
- Kontakt:
jak kupisz h4 to bez problemu bedzie pasowac, natomiast innego typu na 230% nieDa w ogóle rade założyć

czy da efekt, zalezy co chcesz uzyskac, efektu xenonu nie uzyskasz nawet najlepsza markowa zarowka

jakosc zalezy juz tylko od marki, philips, osram, chiniole wg testow sa gorsze niz zwykle markowe
Komar 2350 -> Piaggio Zip -> Suzukia Katana -> Kawasaki ER-5 -> ....
Galeria
Galeria
-
- Motorowerzysta
- Miejscowość: Ryczów Kolonia
- Numer GG: 2935736
http://allegro.pl/zarowka-przednia-revo ... 73503.html
Takie coś da radę, czy trzeba taki zestaw za 260 pln kupić?
Takie coś da radę, czy trzeba taki zestaw za 260 pln kupić?
Moja piękna:
http://bikepics.com/members/shadow493/02er5/
http://bikepics.com/members/shadow493/02er5/
- OloK
- Motocyklista
- Imię: Aleksander
- Miejscowość: Złotoryja
- Plecak: Brak :)
- Garnek: AGV K-3
- Numer GG: 7525884
- Kontakt:
Tej pierwszej z linku nawet bym nie kupil moc jedynie 35W a zwykla h4 ma 55W
roznica ogromna
jezeli chodzi o h4 jakie mamy w motorach to trzeba zastosowac bi-xenon, bo ma rozroznienie na drogowe/mijania, zwykly hid takiego czegos nie posiada

jezeli chodzi o h4 jakie mamy w motorach to trzeba zastosowac bi-xenon, bo ma rozroznienie na drogowe/mijania, zwykly hid takiego czegos nie posiada
Komar 2350 -> Piaggio Zip -> Suzukia Katana -> Kawasaki ER-5 -> ....
Galeria
Galeria
Gdy kupiłem Kawę zamontowana była jakaś zwykła żarówka. Wymieniłem ją na Philips XP Moto i różnica jest znaczna. Nawet efekt świecenia reflektora wygląda teraz "nowocześniej".
Tanich zestawów ksenonów nie polecam. Bardzo szybko padają zarówno przetwornice, jak i palniki. Te ostatnie często w ciągu trzech miesięcy. Dla świętego spokoju nie szalej z temperaturą światła wyższą niż 4300K, aby nie zwracać na siebie uwagi Panów Niebieskich.
Tanich zestawów ksenonów nie polecam. Bardzo szybko padają zarówno przetwornice, jak i palniki. Te ostatnie często w ciągu trzech miesięcy. Dla świętego spokoju nie szalej z temperaturą światła wyższą niż 4300K, aby nie zwracać na siebie uwagi Panów Niebieskich.
Witam.Takie małe pytanko.Kto z was spuszczał na zime paliwo z gaźników???(jeśli o mnie chodzi to spuszczałem)
- DeFi
- Klubowicz
- Imię: Rafał
- Miejscowość: Września
- Plecak: Brak
- Garnek: LS2
- Numer GG: 9958743
- Telefon: 783757397
- Motocykl: Yamaha FJR 1300 '01
Przy oględzinach przedwiosennych dostrzegłem śladowe ilości oleju w airboxie. Powiedzcie mi skąd tam się wziął olej i ile bedzie mnie kosztowała naprawa

Kawasaki ER-5 '05 -> Kawasaki ZR-7 '00 ->Yamaha FJR 1300 '01
http://www.bikepics.com/members/defi/01fjr1300/