Witam. Mam do Was pytanie: co macie w dowodzie rejestracyjnym wpisane w rubryczce Q (kW/kg)? Pytam, bo mam moto z Włoch, a tam są okrutne braki w dokumentach, zerowy przegląd muszę zrobić. Najlepiej by było, jakby ktoś z Was wypisał wszystkie dane z dowodu rej. (no, może poza danymi personalnymi itp

). Proszę o to, ponieważ nie chce mi się jechać na stację okręgową bo zimno, oponki starawe, a w pobliżu mam stację, która może robić przeglądy sprowadzonych pojazdów (w tym motocykli), ale chłopaki nie mają katalogów moto, lecz są bardzo życzliwi i chcą ten przegląd zrobić. Dane w Necie są tak rozbieżne, że już głupieję. To Kawasaki ER-5 2003 rok (pierwsza rejestracja), ale sądzę, że rok produkcji to 2001 - 2002, bo ma jeszcze manualny włącznik świateł. Nie dławiony, we włoskim dowodzie jest 37 kW. Ale nie ma masy własnej, stos. mocy do masy, nacisku osi oraz danych z rubryczki D, czyli D.2- typ pojazdu, D.3 - model pojazdu. D.1 też jakieś dziwne, "Kawasaki Heavy Industries LTD ER500A". Tak czy owak, proszę Was o wszystkie dane z tych technicznych rubryczek, chciałbym jak najszybciej go zarejestrować na normalnych tablicach (do 29 marca mam "czerwone"). Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
WSK 125 -> MZ ETZ 150 -> MZ ETZ 250 (gleba) -> 22 lata przerwy w motożyciorysie-> Skuterek Zipp -> Kawasaki ER-5