Niee, leciało mi z nosa bo wciągnąłem sobie kreskę z baku ;] żart. Nagrywane telefonem więc tak to pogoda jakieś 13st.
Dziwne te drgania, nie było ich wcześniej. Może to od bassu he he heh eh ehe he h e ;]
Zamówiłem taki sam wydeszek i jak wszystko dobrze pójdzie to na Zlocie pojawię się w jego towarzystwie. Trochę mi się teraz wydaje długi, wolałbym krótszy, ale trzeba by 100pln dorzucić.
Ja mam ten krótszy bez dB-killera, na początku mi się wydawało, że jest głośny, fakt faktem jest głośniejszy niż fabryczny, ale nie wydaje mi się że wydaje dźwięk powyżej 96dB.
Montii za swojej stronie zadeklarowało, że udzieli stałego rabatu na cały asortyment klubom motocyklowym, które się do nich zgłoszą. Myślę, że to ciekawa oferta ze względu na to, że spore grono użytkowników się już nawet zdecydowało na ich produkty i nikt do tej pory nie wyraził o nich złej opinii. Jeśli ktoś z wierchuszki naszego forum by się zdecydował z nimi wynegocjować rabat było by miło.
dzisiaj byłem na pomiarze głośności, wyszło 92dB przy 3k obrotów. Śrubka? nie widzę tam przy wylocie powietrza żadnej śróbki, ew. coś "przypominające" śrubkę aczkolwiek jest to przyspawane. Zrobię zdjęcie i pokażę o co mi chodzi zaraz.
Chciałbym się pozbyć tego ustrojstwa. Może ktoś wie jak?