piter3105 pisze:Co tam kto lubi. Ja akurat wolę ER-kę w oryginale. Po prostu nie podoba mi się ten styl. Tak samo jak nie podoba mi się Triumph Speed Triple.
Ja właśnie chcę ją zrobić na styl triumph połączony ze streetem XD
-- 02 Gru 2014, 15:41 --
Grzesiek92 pisze:Lusterka z Alledrogo ??
Lusterka z cagivy raptor 125 bo kuzyn zmieniał i dałem prowizorycznie oryginalnie bede wstawiał barracude
piter3105 napisał(a):
Co tam kto lubi. Ja akurat wolę ER-kę w oryginale. Po prostu nie podoba mi się ten styl. Tak samo jak nie podoba mi się Triumph Speed Triple.
No najważniejsze, żeby właścicielowi się podobała, a takich ludzi chyba jest sporo, sądząc po liczbie ogłoszeń przerobionych motocykli z wyłupiastymi ślepiami:P
piter3105 napisał(a):
Co tam kto lubi. Ja akurat wolę ER-kę w oryginale. Po prostu nie podoba mi się ten styl. Tak samo jak nie podoba mi się Triumph Speed Triple.
No najważniejsze, żeby właścicielowi się podobała, a takich ludzi chyba jest sporo, sądząc po liczbie ogłoszeń przerobionych motocykli z wyłupiastymi ślepiami:P
Dokładnie najważniejsze żeby właścicielowi odpowiadała
Nie wiem jeszcze jak pomalować bo to na pewno będzie robione no i pług chcę wstawić od GPZ500
ale do tych lamp koniecznie zmien tez kierunki lepiej beda wygladaly biale z zolta zarowka albo ledami bo te wielkie pomaranczowe klosze nie pasuja do nowej lampy Pozdr.
Szczerze mówiąc nigdy nie byłem fanem tego typu reflektorów, szczególnie, że reflektory fabrycznie montowane w naszych kawach raczej motocykla nie szpecą, no ale tak ja napisali koledzy wyżej: liczy się, aby Tobie się podobało.
Kierownica jak najbardziej na plus, z tego co słyszałem nie tylko w wyglądzie ale i w prowadzeniu pojazdu.
Najbardziej interesują mnie lusterka: widzisz w nich dużo więcej, niż w oryginalnych, czy zmiana tylko kosmetyczna?
Ja własnie mam problem, że lusterka (szczególnie lewe) za mało mi pokazują
W Triumphach te lampy uwielbiam, w ERce trochę mi się kłócą z tymi zegarami, ale naprawdę całkiem nieźle to wygląda
Kable nie rzucają się w oczy tak jak kierunki