Żebyś zdążył, bo z kumplem też załapaliśmy się na ostatnie dwa (w drugim z kolei lidlu), rękawice niby zimówki i drugie na lato ale mam podobne spostrzeżenia jak lookaszk. Ja przymiarki na swój nie robiłem ale jak wchodzi na dużo wyższy od naszego Suzuki DR350 to jestem spokojny.
Bo się zastanawiam nad kupnem. Tylko że mam wersje Erki z '00, więc z odstającym wlewem paliwa, i nie wiem jak na baku ten tankbag się będzie trzymał/wyglądał
Kurde ja (tzn. moja ukochana) wczoraj bylem w 2 Lidlach i jedynie co udalo sie kupic to koszulka Co za lipa. Co roku wiedza, ze schodzi to jak bulki, a i tak daja po kilka sztuk tylko A do tego jestem pewien, ze wczesniej rodzina i pracownicy LIDLA kupuja wiekszosc!
To co zauważyłem (bo jej jeszcze nie używałem właściwie) to to, że kierownica w skrajnych położeniach dotyka a nawet ugniata troche torbe (ostatnie zdjęcie)... Nie wiem czy tak jest z każdą torbą. Zresztą przy normalnej jeździe nie przeszkadza, tylko na parkingu...
ja kupiłem tankbaga i żałuję.
Lipne magnesy. Zwiało mi torbę z baku w czasie jazdy.
Na miasto do zapakowania sprawunków może i się nada, ale na dalszy wypad nie polecam