Koledzy i koleżanki!
Czy wiecie gdzie można kupić uszczelki do pokrywy pompy wody oraz uszczelki pod pompą wody, nie moge ich nigdzie znaleźć. Na niektórych stronkach widziałam że są dostępne całe zestawy uszczelek, ale nie mam kasy na cały zestaw. Moze wy macie uszczelki do odsprzedania? W załączniku przesyłam rysunek z książki serwisowej na którym są zaznaczone na czerwono elementy o które mi chodzi.
Pozdrawiam
Pytanie o uszczelki.
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto, Kanc1erz
-
- Motocyklista
- Imię: Piotr
- Miejscowość: Ciechanów/Wrocław
- Plecak: Ania
- Garnek: LS2
- Motocykl: BMW R 1100 RT
Re: Pytanie o uszczelki.
Dokładnie te same uszczelki kupiłem i pasują od GPZ. Poza tym jeśli masz trochę zdolności manualnych to przed montażem odrysowałem te uszczelki i wtedy potrzebny byłby Ci taki specjalny materiał na uszczelki, który kupisz w każdym sklepie motoryzacyjnym.
-
- Rowerzysta
- Imię: Kasia
- Miejscowość: Poznań
- Garnek: Caberg
dziękuje za pomoc:) miałam nadzieje że dostane gdzieś nowe, odrysowywanie zostawiłam na koniec, poza tym nie byłam pewna czy materiał do odrysowania będzie taki jak powinien być
- Dani66
- Motorowerzysta
- Imię: Daniel
- Miejscowość: RSA
- Garnek: Suomy Apex
Takie same uszczelki są w GPZ, KLE więc warto pytać nie tylko o uszczelki do ER-5. W większości sklepów motocyklowych można zamówić te uszczelki, bo sam w grudniu zamawiałem. Na stronie Larsson.pl można też znaleźć dużo rzeczy i przeważnie sklepy z larssona zamawiają części.
-
- Rowerzysta
- Imię: Kasia
- Miejscowość: Poznań
- Garnek: Caberg
dziekuje