A co tam zaloze temat dla proznych ludzi Tutaj mozemy sie chwalic do woli. Nie jestem taki, ale czasami lubie pokazac co zrobilem i tyle. No to zaczynam:
Moja firma wydala gierke na iOS - czyli iPhone i iPady:
A to i ja się w takim razie pochwalę i to nie jakąś głupią gierką tylko narzędziem które przyda się każdemu z nas.
surykatka.pl to serwis w którym można porównać oferty operatorów komórkowych. Na razie mamy bazę oferty na abonament i "mixów", właśnie pracujemy nad ofertami na kartę i mobilnego internetu. Do ofert przypisane są cenniki telefonów, także można mieć komplet informacji nie zaglądając na stronę operatora.
Portal zaprogramowany od początku przeze mnie na bazie wordpressa.
Pomimo że portal jest jeszcze w fazie różnorakich testów to oferty które widać na stronie są aktualne (codziennie sprawdzane).
W przypadku finansów sprawa jest trochę bardziej skomplikowana (generalnie chodzi o koszty przedsięwzięcia), ale przymierzamy się od jakiegoś czasu do portalu z ubezpieczeniami komunikacyjnymi. Jeśli chodzi o kredyty to jest comperia.pl, nawet korzystamy z ich programu partnerskiego.
Hej Lucek,
świetny pomysł z porównywarką, ale mam radę:
zmień kolor napisów w rozwijanym menu, jasnozielony kolor na białym tle - sorry, ale nic tam nie widzę.
Mam Chrome'a Wersja 24.0.1312.57 m Windows 7.