Filolog angielski w trakcie studiów, aktualnie w ambasadzie USA. Dorywczo różne tłumaczenia (głównie pisemne, czasem ustne), więc na forum moje umiejętności się raczej nie zdadzą.
I z uporem realizuje swoje marzenie władania siedmioma językami obcymi (aktualnie biegle jeden, podstawy dwóch)
Spiner pisze:Filolog angielski w trakcie studiów, aktualnie w ambasadzie USA. Dorywczo różne tłumaczenia (głównie pisemne, czasem ustne), więc na forum moje umiejętności się raczej nie zdadzą.
I z uporem realizuje swoje marzenie władania siedmioma językami obcymi (aktualnie biegle jeden, podstawy dwóch)
Przydać się możesz zawsze Jest manual do przetłumaczenia
Ja idę w mundurówkę. Czyli do policji ewentualnie wojsko
Kawasaki ER-5 ---> Kawasaki ZX6R 636 '05 Mój garaż! Łona - ĄĘ
Marzeń się nie odkłada... To na marzenia się składa!
Pigwa
Spiner pisze:Filolog angielski w trakcie studiów, aktualnie w ambasadzie USA. Dorywczo różne tłumaczenia (głównie pisemne, czasem ustne), więc na forum moje umiejętności się raczej nie zdadzą.
Przydać się możesz zawsze Jest manual do przetłumaczenia
To i ja odgrzeje kotleta
Pracuje w geodezji a poza tym samouk: elektryka, mechanika w szerokim znaczeniu, budowlanka, kuchnia i to co lubię najbardziej czyli robienie z niczego coś
To i ja się dołączę Do końca kwietnia jestem uczniem w technikum profil mechatronik. W maju matura w czerwcu zawodowy i jeżeli dobrze pójdzie to wystartuję do politechniki gdańskiej na automatykę i robotykę. w wolnych chwilach trochę grzebię się w garażu, pracowałem przy układaniu bruku, pomagałem przy wycince drzew itp. Jeżeli coś się przyda to piszcie na PW
To ja też się dopisze:)
Skończyłem technikum informatyczne a teraz studiuje elektronike i telekomunikacje. Służe radą w dziedzinie radiokomunikacji, systemów linux, sieci komputerowych i telefonicznych
cici0201 pisze:Ja mam skończone technikum elektroniczne a obecnie studiuję elektronikę i telekomunikację na Wojskowej Akademii Technicznej
Ja po budowlanym i też jestem na wacie kierunek Budownictwo:)
Często parkowałem erkę przed szkołą a twojej niebieskiej nie widziałem:)
Bo góry mogą ustąpić i pagórki się zachwiać, ale miłość moja nie odstąpi od ciebie i nie zachwieje się moje przymierze pokoju,mówi Pan, który ma litość nad tobą.
(Iz 54,10)
bober15, dwa lata temu też kończyłem technikum mechatroniczne, zawodowym się nie przejmuj, do ogarnięcia:) 2011 dodałem post w tym temacie, z tego Polibuda nie wyszła jak na razie. Obecnie dalej pracuję w PKP Cargo, po egzaminie na świadectwo maszynisty, tak więc już kończę szkolenia, a tak to na co dzień targam te ciężkie wagony:D
JMR pisze:Ja po budowlanym i też jestem na wacie kierunek Budownictwo:)Często parkowałem erkę przed szkołą a twojej niebieskiej nie widziałem:)
Zazwyczaj widywałem motocykle koło tej budki ochroniarskiej od strony Kaliskiego lecz żadnej Erki. Pewnie dlatego, że ja jestem na zaocznych. Muszę co tydz. dojeżdżać 150 Km do Warszawy. Dojazd motorem trochę drogo wychodzi więc zazwyczaj jeżdżę naszym kochanym PKP.