Cos pieknego! Walka do konca!
http://vimeo.com/32756097
-- 27 Mar 2012, 10:56 --
Pytam wcześniej Czy ktos byl by chetny na wyjazd na MotoGP? Zastanawiam sie nad wyjazdem do DE albo CZ. W Niemczech wyscig bedzie na poczatku lipca, a w sierpniu w Brnie.
Oczywiscie wyjazd motocyklami Ktos sie pisze?
Kamyk
Moto GP
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto
- Kamyk
- Administrator
- Imię: Rafał
- Miejscowość: Bydgoszcz/Szczecin/Berlin
- Plecak: Ewa
- Garnek: Shoei XR-1000 / HJC
- Numer GG: 2697152
- Motocykl: Testowy
Re: Moto GP
Er5 -> SV 650 K3 -> ST xtz 750 '89 + ...
- K021
- Motocyklista
- Imię: Konrad
- Miejscowość: Ostrów Maz/Wawa
- Garnek: Shoei XR-1100
- Numer GG: 3051259
- Kontakt:
A orientujesz sie jaka jest cena biletow ? Jezeli byloby to nie wiecej niz 300-400 zl w przeliczeniu, to moglbym nad tym powaznie pomyslec.
Btw. swietny wyscig, momentami wyglada jak jakis pokaz synchroniczny. Widac ze na taka bieglosc w prowadzeniu motocykla trenowali latami.
Btw. swietny wyscig, momentami wyglada jak jakis pokaz synchroniczny. Widac ze na taka bieglosc w prowadzeniu motocykla trenowali latami.
-
- Motocyklista
- Imię: Mateusz
- Miejscowość: Świdnica
- Plecak: z książkami ^^
- Garnek: Shark S600
Ja w tamtym roku chciałem sie wybrać ale interesowało mnie też wejście na Paddock... Niestety cena grubo ponad moj budżet, wiec odpuscilem ;p
- Maniek
- Motorowerzysta
- Imię: Piotrek
- Miejscowość: Olsztyn
- Garnek: Arai RV
- Telefon: 606279227
Orientujecie się może, czemu wystawiali nogi na asfalt kilka razy? równowagi nie mogli złapać?
swoją drogą niesamowite uratowanie sytuacji, już wiem czemu zawodnicy na siłowni ćwiczą
Wyścigi po drogą sa niesamowite, własnie przez te skoki i nierówności tereny, niewyobrażalne jak oni potrafią w takich sytuacjach zapanowac nad maszyną. Eh, szkoda że w wieku 5 lat, rodzice posadzili mnie na rowerku, nie na motorze

swoją drogą niesamowite uratowanie sytuacji, już wiem czemu zawodnicy na siłowni ćwiczą

Wyścigi po drogą sa niesamowite, własnie przez te skoki i nierówności tereny, niewyobrażalne jak oni potrafią w takich sytuacjach zapanowac nad maszyną. Eh, szkoda że w wieku 5 lat, rodzice posadzili mnie na rowerku, nie na motorze

"Tell yourself, don't brake, turn more. Because the chances are, you can turn more than you think you can"