Witajcie
Po naszej ostatniej eskapadzie do Wilna, mam ochotę na więcej.
Wpadł mi pomysł na 3 dniowy wyjazd (czwartek po południu, piątek, sobota, niedziela) do Berlina. https://mapy.google.pl/maps?saddr=Warsz ... ls&t=m&z=7
Trasa nie skomplikowana, ale możemy przecież ją sobie skomplikować.
Powiem tak Znam ta droge na wylot, wiec radze ja baaaaardzo skomplikowac Bo autostrada jest nudna na maksa. Po 100km bedziecie szukac zajecia. No chyba, ze wezmiecie krzyzowki do rozwiazywania, zeby sie nie nudzic.
Niestety nie bede mogl sie z wami spotkac w Berlinie Albo i ugoscic, bo w ten piatek wylatuje na 2 tygodnie WAKACJI!!! W koncu! W koncu mam urlop. Wiec na forum tez bedzie bezprawie, bo ja nie bede mial zadnego kontaktu z internetem.
Brawo Kamyk, w koncu odetniesz sie od zasilania, ale prawde powiedziawszy nie ustrzezesz sie przynajmniej jeszcze jednej Sv-ki na swoim "podworku" ale to w przszlym roku.
Zapraszam Moze nie wszystkich na raz, bo mieszkanie mam male, ale zawsze moge oprowadzic po ciekawych miejscach w Berlinie i okolicach. A jest co pokazac. Jesli ktos bedzie jechal teraz tez moge dac namiary na miejscowki.
Na wycieczkę po Berlinie z Kamykiem jako przewodnikiem chętnie się wybiorę. Do Berlina mam rzut beretem (zaledwie 300 km), ale to najprędzej w przyszłym sezonie
W tym sezonie odpuszczam już sobie dalsze wypady, gdyż trzeba podreperować mocno nadszarpnięty budżet