Ja zrobiłem kompletnie na odwrót czyli pierw kupiłem cały kompletny strój (juz 2 lata temu

Z recji tego że zawsze miałem zacięcie do turystyki wybór stroju był podporządkowany własnie temu kryterium i postawiłem na tekstyl
Kurtka:
Firmy Modeka, z odczepiana membrana, niestety druga niezdejmowalna przy +30*C leje się ze mnie (pomaga ciagla jazda

Spodnie
Firma Modeka, niestety stała membrana i brak możliwości podczepienia pod kurtkę, lecz mi to nie przeszkadza, dobrze sprawuje sie przy nistkich temperaturach, przy wysokich jedyny ratunek to szybko wskoczyc na moto i jechac

Buty
Firma ProBike - skóra, wygodne i ciepłe, ładtwość w ściaganiu i zakładaniu (wg mnie łatwo w porównaniu z butami narciarskimi

Rękawice
Firma MTTR (?) - sktóra, niestety przy niskich temperaturach nie dają rady, wykonane z cieńkiej skóry, przy temperaturach wyższych nie ma z nimi problemów - ok. 150zł
Kominiarka
Firma (?) - polar, używałem zamiast czapki na stoku wiec bardzo polecam, w ciepłe dni także daje rade, używam głownie do ochrony temicznej szyi - ok 50zł
Kask
Firma DaYu - tak chińska

Pas nerkowy
Firma (?) - kupiony w Lidlu za 30zł, kupiłem go w celu usztywnienia dolnej części kręgosłupa, ma odpinana membranke, co tu wiecej napisac ... daje rade

Jeżeli macie pytania co do poszczególnych elementów prosze pisać a na pewno odpowiem.