po pierwszych testach jestem zaskoczony ze taki mały kawałek pleksi robi az tyle, na razie przetestowane roboczo do 100km/h (w dresie w pożyczonym kasku, dlatego test roboczy)
Cena ok 100zł lekko przyciemniana, czarna i niebieska drozsze o 20zl. Fotki w realu pojawia sie niedługo
No kiedy też mi wszyscy mówią że dużo by dała i jest nawet pomocna w trasie... ale kiedy mi się to nie podoba i nie chce szpecić swojego motocykla taką szybą ... Chociaż wydaje mi się że na następny sezon ją zamontuję - ale tylko w dalsze trasy jak będę jeździć ... Pokarz zdjęcia w realu
Nie jeździj szybciej niż potrafisz myśleć !
Jeździjmy tak żeby było nas więcej, a nie mniej !
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
mam identyczną szybę i spisuje się przyzwoicie, strumień powietrza nie jest tak bardzo uciążliwy przy prędkościach od 90 w górę. ogólnie zależy od gustu i gdzie kto jeździ. w miasto nie zakładałbym ale w trasy jak najbardziej
Ładnie się komponują i nie wydaje mi się, żeby motocykl wizualnie dużo tracił - chociaż te chromowane zegary na wierzchu...
Kawa z baneru u góry ma w kolorze nadwozia (można mówić o nadwoziu w motocyklu? ) i już tak fajnie to nie wygląda, chociaż migacze spoko.
A ja dodam tylko, ze nie warto inwestowac w ciemna szybe Mam cala czarna i jak chce isc w opor to niestety jak sie poloze na baku to juz nic nie widze Musze podniesc glowe co powoduje zmiane bryly i odginanie mnie do tylu
Ejjjj Olok Twoja kawa nie ma przypadkiem identycznego koloru jak moja ?? eee nie Twoja jest niebieska Ha! i wiem jak wyglądasz .No niby nie jest źle z tą szybką ale no nie wiem....... no dobra założę ale tylko w trasy hehehe...
A co do niebieskich kubków z banera - podoba mi się.
Nie jeździj szybciej niż potrafisz myśleć !
Jeździjmy tak żeby było nas więcej, a nie mniej !
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
narazie nie planuje rozwijac takich predkosci przy ktorych bede sie klasc, naklejka aktualnie robi za czesc ochronna szyby w garazu mam taki ruch ze zaraz ktos porysuje