widzę temat się rozkręca, jak by ktoś chciał przerobić siedzenie to zajmuje się tym. Wykonać mogę każdy układ pokrowca, gąbki np. na prosto tak jak u defiego lub na pół okrągło jak u mnie, hafty itp.
co do trzeszczenia - u mnie strasznie piszczało jak zamykałem - rozwiązałem to tak, że te metalowe zęby pod siedzeniem i "zamek" w motocyklu psiknąłem smarem do łańcucha. Efekt - nic nie piszczy i nie trzeszczy.
Witam,
Ogólnie to robię tylko i wyłącznie indywidualne wzory, wykonuje praktycznie wszystko co można zrobić z pokrowcem. Zmiana samego pokrowca od 50 zł do 100 zł w zależności jaki układ wybierzesz, ilość haftów, rodzaje przeszyć itp. Przeróbka wraz z podwyższeniem gąbki z tyłu (zadupka) od 120zł do 200 zł w zależności jaki układ pokrowca, gąbki itp.
ja tez miałem takie trzeszczenie ale tylko w tedy gdy źle spasowałem kanapę, źle ja założyłem. Jak ją dobrze założę to mam mały prześwit między kanapą a stelażem. Ostatnio ten prześwit okazał się zgubny bo lało jak scebra i woda dostała mi się pod siodło.
Ja kiedyś na allegro znalazłem taki model siodła: http://imageshack.us/photo/my-images/683/kanapaer5.jpg/
kosztował jakieś 200 zł ale trzeba było wysłać swoje siedzenie.
-- 02 Lip 2011, 22:56 --
Thonk a ile byś wziął za coś takie go jak dałem link. W kolorze czerwonym i kształt taki żebym nie zsuwał się na bak a plecak siedział mi dosłownie na plecach?
i ile bym czekał na wykonanie bo sezon w pełni ?
Daj znać. Może być na prywat