papier wodny( naprawdę drobny) + dowolna pasta polerska = jak nowa.zaraz ktos porysuje
Szyba
Moderatorzy: Miłosz, Kamyk, lucek, bartoszto, jotto, Kanc1erz
- OloK
- Motocyklista
- Imię: Aleksander
- Miejscowość: Złotoryja
- Plecak: Brak :)
- Garnek: AGV K-3
- Numer GG: 7525884
- Kontakt:
Re: Szyba
Przetestowałem szybe do predkości 140km/h i powiem wam ze daje rade !! Ta predkość bez szyby uzyskałem tylko kilka razy bo komfort podróżowania (a raczej jego brak) był do nie zaakceptowania. Walka o utrzymanie sie na motorze + kierowanie = katorga
teraz z szyba jest superancko mysle ze mozna komfortowo podrozowac do 150-160km/h, niestety nie przetestowałem (za duży ruch był)
noi test odbył sie podczas lekkich opadow deszczu, noi tez zdala egzamin, kurka miejscami wilgotna, niestety kask został umyty xD
teraz z szyba jest superancko mysle ze mozna komfortowo podrozowac do 150-160km/h, niestety nie przetestowałem (za duży ruch był)
noi test odbył sie podczas lekkich opadow deszczu, noi tez zdala egzamin, kurka miejscami wilgotna, niestety kask został umyty xD
Komar 2350 -> Piaggio Zip -> Suzukia Katana -> Kawasaki ER-5 -> ....
Galeria
Galeria
-
- Motocyklista
Ja też mam szybę przy moim sprzęcie i powiem wprost że różnica powala na kolana..Wcześniej przy większych prędkościach gdy wchodziłem w zakręty to moto wydawało się mało stabilne a po założeniu szybki nie ma zakrętu którego bym nie pokonał bez problemu...a co do wyglądu..hmmm no można się czepiać bo sam jak założyłem szybkę byłem nią mało zachwycony ale teraz gdy już się przyzwyczaiłem to powiem wprost że jak ją zdjąłem do czyszczenia to moto wyglądało biednie..

[color=#0040FF]BRACI SIĘ NIE TRACI-to hasło powinno łączyć wszystkich motocyklistów!!!!! :)[/color]
-
- Podawacz śrubek
- Miejscowość: Zdzieszowice opolskie
Też mam tą szybę, fakt jak leżę na baku to od 100 i więcej wyczuwalna poprawa aerodynamiki, lecz przy wyprostowanej jeździe jest pięć razy gorzej, bo powietrze kumuluje się na kasku. Za jakiś czas będę zamawiał konkretną szybę http://allegro.pl/szyba-mra-custom-do-n ... 04847.html bo ile można się garbić na baku.
Ja szukalem kilka dni i najtansza ladna szybe znalazlem tu: http://motoallegro.pl/szybka-owiewka-pr ... 41510.html
Oczywiscie szybka juz zamowiona i czekam na przesylke
Gdyby ktos chcial calkiem czarna,to rowniez u tego sprzedawcy mozna zamowic.
Oczywiscie szybka juz zamowiona i czekam na przesylke