Ja czekam tylko na wypłatę i też wymieniam kierownice, ta którą obecnie mam była już prostowana więc wymiana raczej oczywista. Myślałem nad tą http://www.select-shop.pl/kierownica-pl ... p-206.html . DeFi możesz ją śmiało polecić?
Ja mam raczej model Superbike. Jest nieco wyższa od tej co podałeś, ale ona też jest fajna. Pozycja będzie ciutke bardziej pochylona niż u mnie, co akurat mnie by bardziej odpowiadało, ale narazie nie będę zmieniać. Mam inne zmartwienia niż kiera
zaczęło sie od wymiany o-ringu przy termostacie. zauważyłem że czujnik termostatu jest delikatnie mówiąc up...ieprzony. złamany nie wiem jak!! no to zamówiłem termostat z obudową. wymieniłem o-ringi też przy magistralce wody. no i wymiana płynu chłodniczego. a no i czyszczenie świec bo oczywiście czarne. grrr
Wymiana płynu chłodniczego;] Wymiana Oleju na Motul oraz filtru. Zmiana kierunkowskazów na ładniejsze mniejsze oraz wymiana światłą przedniego na hmmm "Xenon".
Moja stara kierownica była wygięta i pęknięta więc jej nie ma co sprzedawać.
Jak teraz puszczam kiere to nic mi nie drga, więc się tak zastanawiam nad tymi ciężarkami- ale pewnie je kupię bo mam teraz dziury w manetkach.
A no i mi teraz trochę ściga w prawo , muszę sprawdzić ustawienie tylnego koła może to to?