Witam mam takie pytanko
Jak odpalacie swoje maszyny?
Ja mam taki problem iż na początku jak kupiłem swoją er-ke moto odpalałem normalnie obojętnie w jakiej pozycji była kierownica i z sprzęgłem lub bez.
A od paru tygodni coś się stało i moto odpala tylko gdy kierownica skręcona jest w lewo i tylko ze sprzęgłem, inaczej mi nie chce odpalić :/
Wiecie może w czym jest problem?
Już sprawdziłem wszystkie kable i kostki zaśniedziałe poczyściłem i w tym problemu żadnego nie zauważyłem :/
Szukałem takiego problemu już na forum tutaj ale nic takiego nie mogłem znaleźć :/
Sprawdz czy przewody zakończone pinami nie wychodzą z kostek,rozbierz manetkę i sprawdź czy przewody są przylutowane do starera być może któryś się oberwał i w momencie skręcenia kierownicy styka.
Witam znalazłem problem w końcu dzisiaj
Gdy zacząłem sprawdzać wszystkie kable i złączki to zauważyłem że jakaś wtyczka ( jakby jakiegoś czujnika) przy sprzęgle nie była wciśnięta do końca.
Po jej wciśnięciu moto odpala jak mu tylko zagram
Ale dzięki wielkie daniel90 za pomocną radę, bo wcześniej szukałem już problemu przy kablach i drugi raz mi się tego robić nie chciało ale po twojej wypowiedzi zacząłem dalej szukać tam problemu