Kamyk pisze:Slyszalem, ze Lark ma czasami problemy. Poczytalem na roznych forach. Mi sie udalo, albo teraz wieksze gowno robia w chinach. Ale moim zdaniem jest to jedyna alternatywa dla Garminow i Tomtomow motocyklowych. Oczywiscie mozna wozic zwykla nawigacje w specjlanym pokrowcu, ale dla mnie to mija sie z celem. Zwykle nawi i te pokrowiec jest nie praktyczny. Larka operuje nawet w czasie jazdy, oczywiscie tylko na autobahnie Moze kiedys na wieksza wyprawe zakupie garmina, ale to niestety juz wiekszy koszt.
Kamyk
Mi z kolei się wcale nie udało - przynajmniej za pierwszym razem - wczoraj przyszedł do mnie Lark 35AT i nawet się nie włączył, jutro kurier zabiera go z powrotem do sklepu
No to lipa w pip Kurde moze teraz one sie sypia. Ja kupowalem z 3-4 lata temu i jak do tej pory jestem mega zadowolony. Ma problem czasami ze znalezieniem satelity, tzn. trwa to dluzej niz w Garminie Zefirowym, ale za to AutoMapa moim zdaniem jest fajniejsza od Garminowej nawigacji.
Ja szukam Zumo 550 ale ceny narazie sa zbyt wysokie na ebayu.
No lipa bo akurat będę dziś owiewkę w triumphie zdejmował to bym od razu podłączył, a tak muszę czekać. To chyba pierwszy przypadek żebym miał jakiś problem z zakupami online, zresztą nic się nie dzieje niech tylko działający przyślą.
Powiem tak: automapa niezla i mi sie podoba, obsluga w rekawiczkach ciezka, ale da sie. Doszedlem do wprawy, ze w zimowych w czasie jazdy potrafie cos ustalic Ale wiadomo nie polecam. WinCE daje mozliwosc instalowania innego softu i bede w tym sezonie tego probowal do odpalenia map sztabowych.
Spoko lucek, też miałem problem ze swoim larkiem, ale po wymianie wszystko działa od roku Aczkolwiek na wymianę czekałem ponad 5 tygodni !!! Natomiast automapę się wgrywa bez zmiany softu. Wystarczy nagrać na kartę AM i w menu zmienić ścieżkę dla programu nawigacji.